GNTM: Επεισοδιακή αποχώρηση της Έβελυν – Την “έκοψαν” και κάλεσαν ψυχολόγο

GNTM: Επεισοδιακή αποχώρηση της Έβελυν – Την “έκοψαν” και κάλεσαν ψυχολόγο
Η αποχώρηση του τρανς μοντέλου Glomex

Η Έβελυν, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών κατά την διάρκεια των οντισιόν του GNTM, δεν κατάφερε να συνεχίσει το ταξίδι της στον διαγωνισμό. Η αντίδρασή της όταν έμαθε πως αποχωρεί.

Εντάσεις, κλάματα και ανατροπές περιλάμβανε το επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης, με την αποχώρηση του τρανς μοντέλου, Έβελυν να τραβάει τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Η Έβελυν, η οποία στις οντισιόν είχε λάβει πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και είχε περάσει στην επόμενη φάση με 4 “ναι”, δεν κατάφερε να συνεχίσει το ταξίδι της στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, όταν άκουσε την Βίκυ Καγιά να της ανακοινώνει πως δεν περνά στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόρριψη και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι κριτές στην προσπάθεια τους να την ηρεμήσουν την πλησίασαν όμως δεν ήξεραν τι ακριβώς να πουν και κάλεσαν τους ψυχολόγους της παραγωγής, ώστε να βοηθήσουν την παίκτρια.

“Η ζωή είναι μπροστά σου, άλλαξες τόσα πολλά, θα κολλήσεις τώρα εδώ; Δεν πήγε καλά το bootcamp, it’s ok...”, της είπε η Βίκυ Καγιά, με την παίκτρια να απαντά πως δεν της δώθηκε η ευκαιρία να επανορθώσει.

“Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο“, είπε η παίκτρια απευθυνόμενη στους κριτές, με τους ίδιους να της ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται για διαγωνισμό και δεν πήγε καλά στην φωτογράφιση.

Δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά, είναι διαγωνισμός”, της ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καράβας.

Η Έβελυν, αφού αποχώρησε από το σετ δήλωσε: “Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό. Ευχαριστώ, αυτά. τέλος.Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε. Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα