GNTM – Ίριδα για Ζενεβιέβ: “Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε;”

GNTM – Ίριδα για Ζενεβιέβ: “Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε;”
Glomex

Επεισοδιακό ήταν το ξύπνημα των παικτών κατά την πρώτη μέρα διαμονή τους στο σπίτι του GNTM. Ζενεβιέβ και Καραβάς "εισέβαλαν" ξημερώματα χτυπώντας κατσαρόλες.

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους 20 φετινούς διαγωνιζόμενους.

Το ξύπνημα των διαγωνιζόμενων κατά την πρώτη ημέρα διαμονής στο νέο τους σπίτι ήταν επεισοδιακό, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα να “εισβάλουν” και να τους ξυπνούν από τα χαράματα χτυπώντας κατσαρόλες για να κάνουν φασαρία.

Η Ζενεβιέβ ενημέρωσε τους παίκτες πως είχαν λίγα λεπτά για να ετοιμαστούν, ενώ στη συνέχεια τους προειδοποίησε πως η προετοιμασία τους πρέπει να γίνεται από το σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν ειδικές ρόμπες προκειμένου να ετοιμαστούν. Η Ίριδα που ήταν η τελευταία που πήρε την ρόμπα της άκουσε τη Μαζαρί να της λέει με ειρωνεία: “Είσαι πάντα τόσο αργή; Σε βλέπω νωρίς στο σπίτι σου”.

Η παίκτρια στην κάμερα φάνηκε ενοχλημένη σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ατάκα στην κάμερα αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Με εκνευρίζει η Ζενεβιέβ. Ήθελα να της πω “μήπως να πας εσύ στο σπιτάκι σου, κουκλίτσα μου, για να ηρεμήσουμε επειδή αυτό το σπίτι, προς το παρόν, είναι δικό μου;”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα