GNTM trailer: Φωτογράφιση αλά Μαρία Αντουανέτα – Εντάσεις στο πλατό

GNTM trailer: Φωτογράφιση αλά Μαρία Αντουανέτα – Εντάσεις στο πλατό
GNTM Glomex

Τα μοντέλα του GNTM θα συμμετάσχουν σε μία δοκιμασία βγαλμένη από άλλη εποχή, ενώ δεν θα λείψουν τα "πηγαδάκια" και οι παρεξηγήσεις. Η παρέμβαση του Τάσου Σοφρωνίου. Δείτε το trailer της Δευτέρας (07/11).

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (07/11) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Μετά την αποχώρηση της Ντορέλας, τα επίδοξα μοντέλα “ρίχνονται” ξανά στη μάχη, προσπαθώντας να διεκδικήσουν την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, αλλά και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, η σημερινή φωτογράφιση θα είναι εποχής και θα παραπέμπει στην περίοδο του 18ου αιώνα, με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα της Γαλλίας Μαρία Αντουανέτα.

Τα μοντέλα θα φορέσουν κοστούμια της εποχής εκείνης και θα βαφτούν αναλόγως, ενώ θα πρέπει να εκφράσουν από ένα συναίσθημα το οποίο θα τους δοθεί. Συν τοις άλλοις, θα έχουν και κάποια props που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

Τόσο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όσο και την ώρα του πλατό, θα δούμε να δημιουργούνται κάποιες εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια, ενώ ακόμα και ο Τάσος Σοφρωνίου θα εμπλακεί σε κάποια φάση για να λύσει μία παρεξήγηση.

Στο τέλος της βραδιάς, πάντως, ένα μοντέλο θα αποχωρήσει. Ποιο θα είναι αυτό;

GNTM: Δείτε το trailer της Δευτέρας (07/11)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα