House of Fame: Η Γαρμπή κοιτούσε τον Σχοινά και “έλιωνε” – Φωτιά στο twitter

House of Fame: Η Γαρμπή κοιτούσε τον Σχοινά και “έλιωνε” – Φωτιά στο twitter
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στο House of Fame Glomex

Τα "έσπασε" στη σκηνή του "House of Fame" ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ η Καίτη Γαρμπή τον θαύμαζε από τη θέση του κριτή. Τα σχόλια του twitter για τον έρωτά τους.

Στο stage του “House of Fame” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/04) ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος διασκέδασε τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο διάσημος τραγουδιστής ερμήνευσε με πάθος τα κομμάτια του, ενώ ξεσήκωσε το πλατό, κάνοντάς τους όλους να χειροκροτούν, να χορεύουν και να λικνίζονται στους ρυθμούς του.

Η Καίτη Γαρμπή, φυσικά, ξεχώρισε στον τρόπο που διασκέδασε, αφού κοιτούσε με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό τον σύζυγό της να τραγουδά και να “δίνει ρέστα” στη σκηνή.

“Θέλω να πω για αυτό τον έρωτα… Καίτη, δεν σταμάτησες να λιώνεις! Είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπεις δυο ανθρώπους να αγαπιούνται και να λιώνουν μετά από τόσα χρόνια”, σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα, με την Καίτη Γαρμπή να απαντά: “Τον θαυμάζω”.

Το twitter, του οποίου η Καίτη Γαρμπή αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες, δεν άφησε ασχολίαστη την τρυφερή στάση της απέναντι στον Διονύση Σχοινά. Μάλιστα, κάποιοι θυμήθηκαν και την πρόταση γάμου τους!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα