House of Fame: Ο νικητής της ψηφοφορίας που θα γυρίσει video clip

House of Fame: Ο νικητής της ψηφοφορίας που θα γυρίσει video clip
Ο CEΟ της Panik, Γιώργος Αρσενάκος Glomex

Ποιος σπουδαστής του "House of Fame" θα γυρίσει το πρώτο του music video από την Panik Records.

Με μία ευχάριστη ανακοίνωση επέστρεψαν τα live concerts του «House Of Fame» μετά το Πάσχα, καθώς έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον σπουδαστή που θα γυρίσει το πρώτο του music video, από την Panik Records.

Στη μεγάλη ψηφοφορία, που «έτρεξε» από το Panik Music, την ιστοσελίδα και το mobile app της Panik, έλαβαν μέρος όλοι οι σπουδαστές που κέρδισαν τον τίτλο του σπουδαστή της εβδομάδας τους δύο πρώτους μήνες του «House Of Fame» και ηχογράφησαν τραγούδια στο Panik Room.

Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το τραγούδι «Μίλα Της», με τον νεαρό σπουδαστή να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Όπως έκανε γνωστό ο CEΟ της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, συνολικά καταγράφηκαν 250.000 ψήφοι από τις οποίες ο Στέφανος και το «Μίλα Της» πήραν τις περισσότερες, ενώ το γύρισμα του music video θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Το «Μίλα Της», μία δυνατή ερωτική μπαλάντα σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Εύης Δρούτσα, κυκλοφόρησε το 2005 με ερμηνευτή τον Σάκη Ρουβά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα