Η Ελένη Φουρέιρα κάνει ποδαρικό στη “Φωλιά των Κου Κου”

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει ποδαρικό στη “Φωλιά των Κου Κου”

Η "Lady Fuego" θα είναι η πρώτη καλεσμένη της χρονιάς, στη "Φωλιά των Κου Κου", τη Δευτέρα 10/9, στις 09.00. Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει τι τη στενοχώρησε στη Eurovision, ενώ μιλά για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Η «Φωλιά των Κου Κου» κάνει πρεμιέρα, στη πρόγραμμα της νέας σεζόν του Star Channel, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 09:00 με πρώτη καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα!

Για τις ανάγκες της συνέντευξης η Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της “Lady Fuego” και πέρασε ένα τετραήμερο με την τραγουδίστρια, που έγινε πλατινένια το καλοκαίρι του 2018 στην Ισπανία!  Η Φουρέιρα μιλά για όλα όσα δεν μάθαμε για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και αναφέρεται στις αποτυχημένες προσπάθειές της, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό.

Επίσης, αποκαλύπτει στην Κατερίνα Καραβάτου για το περιστατικό που τη στεναχώρησε, κατά την παραμονή της στην Πορτογαλία για τη Eurovision, αλλά και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Χαλίλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα