Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής

Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής
Ο Ερωτόκριτος στη "Φάρμα" Glomex

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη "Φάρμα" ανακοίνωσε ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής. Το περιστατικό που εξόργισε τον σχεδιαστή μόδας.

Μια ανατροπή είχαμε στην έναρξη του επεισοδίου της “Φάρμας” του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής (02/04).

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου την προηγούμενη βδομάδα, αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το αγροτικό ριάλιτι εγκλεισμού και ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από ένα περιστατικό που τον ενόχλησε, το οποίο είχε να κάνει με την απαγόρευση της παραγωγής να κοιμηθεί στο καλυβάκι των υπηρετών.

Ο ίδιος εκνευρίστηκε, δηλώνοντας πως άλλος παίκτης το είχε κάνει στο παρελθόν. Η φωνή της παραγωγής του απάντησε πως αυτή τη βδομάδα οι κανονισμοί έχουν αλλάξει. Έτσι, ο σχεδιαστής πήρε λίγο χρόνο και επανήλθε, ανακοινώνοντας ότι φεύγει.

Παλικάρι μου μ’ ακούς; Άκουσέ με λίγο, αποφάσισα και αποχωρώ. Πείτε μου φεύγω τώρα ή θα κοιμηθώ όπου γουστάρω και θα ξυπνήσω και θα φύγω το πρωί; Απάντησέ μου, σε παρακαλώ, τώρα. Λοιπόν, αποχωρεί ο Ερωτόκριτος. Πες μου τι να κάνω”, δήλωσε ο Ερωτόκριτος απευθυνόμενος στην κάμερα και την παραγωγή.

Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, λέγοντάς του πως είναι υπερβολικός, ενώ ο Θανάσης Πάτρας – ως αρχηγός – προσπάθησε, επίσης, να τον ηρεμήσει.

“Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν έχω κάτι να σκεφτώ. Ήμουν τύπος και υπογραμμός. Μια χαρά παιδιά. Έχω φύγει ήδη. Οι ευτυχισμένοι ξεχωρίζουν γιατί αποφασίζουν σε δευτερόλεπτα, μιλάει πάντα το ένστικτο. Έτσι ξεχωρίζουν οι ευτυχισμένοι”, δήλωσε.

“Ελάτε να σας χαιρετήσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω”, συμπλήρωσε ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα