Η Φάρμα: Ο Τάσος Ξιαρχό “εισέβαλε” με γκρίνια – Φήμες ότι αποχώρησε οικειοθελώς

Η Φάρμα: Ο Τάσος Ξιαρχό “εισέβαλε” με γκρίνια – Φήμες ότι αποχώρησε οικειοθελώς
Ο Τάσος Ξιαρχό glomex

Ο Κώστας Γκρέκας και ο Τάσος Ξιαρχό είναι οι νέοι παίκτες της Φάρμας, με τον δεύτερο να δημιουργεί εντάσεις με την είσοδό του. Τα Spoilers αναφέρουν πως εγκατέλειψε ήδη το αγρόκτημα.

Οι εκπλήξεις στη “Φάρμα” συνεχίζονται και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε δύο νέες αφίξεις που έφεραν μεγάλη αναστάτωση. Οι παίκτες κάθονταν αμέριμνοι στο αγρόκτημα και ξαφνικά είδαν δύο πρόσωπα να φτάνουν στην είσοδο.

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό και τον Κώστα Γκρέκα, που -όπως είχε γίνει γνωστό-, θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στη φύση. Οι παίκτες έτρεξαν ενθουσιασμένοι να τους υποδεχτούν, ενώ ο Τάσος Ξιαρχό έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις με τις ατάκες του.

“Ήρθα να δείξω άλλα στοιχεία της ανθρώπινης εμφάνισης κι ότι αυτός δεν είναι μόνο κουζίνα ή εργασίες, αλλά μια φρέσκια νότα. Είδα χαρά, αλλά όχι από όλους”, ανέφερε ο χορογράφος.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγο αργότερα ο Τάσος Ξιαρχό ξεκίνησε τις αψιμαχίες για το πού θα κοιμηθεί, τονίζοντας ότι δε θέλει να κοιμηθεί στο δωμάτιο που θα του πουν οι συμπαίκτες του, αλλά θα πάει σε εκείνο που επιθυμεί ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, οργιάζουν οι φήμες πως ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε ήδη οικειοθελώς από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, μόλις λίγες ημέρες μετά την είσοδό του, καθώς φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι του δόθηκε για δύο συνεχείς εβδομάδες ο ρόλος του υπηρέτη από τον αρχηγό της “Φάρμας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα