Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε γιατί έκανε delete τη Δανάη Μπάρκα

Διαβάζεται σε 4'
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε γιατί έκανε delete τη Δανάη Μπάρκα
H Kατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο 'σκάνδαλο' με τη Δανάη Μπάρκα. Glomex

O σάλος που είχε ξεσπάσει με τη δημοσιοποίηση τρυφερής στιγμής της Δανάης Μπάρκα με πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκε για πρώτη φορά από την παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina».

Στα τέλη του Φλεβάρη ξέσπασε μια «μάχη» στα social media μεταξύ αυτόκλητων υπερασπιστών της Κατερίνας Καινούργιου και εκείνων της Δανάης Μπάρκα. Είχαν προκύψει φωτογραφίες που έδειχναν την τελευταία να ζει τρυφερές στιγμές με πρώην σύντροφο της πρώτης.

Παρεμπιπτόντως, ο χωρισμός της Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αποτέλεσε πραγματικότητα προ διετίας.

Τονίστηκε δε, πως οι δυο γυναίκες ήταν φίλες.

Μεταξύ των πολλών που αναλύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το αν η Μπάρκα «έκλεψε τον γκόμενο» της Καινούργιου και αν αυτό είναι η εσχάτη προδοσία, στον κώδικα που υπάρχει μεταξύ φίλων.

Η Καινούργιου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης το πλατό της εκπομπής Happy Day στον Alpha, κάθισε απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για πρώτη φορά (όχι με posts, αλλά με λόγια) για αυτήν την άβολη συνθήκη.

Τσιμτσιλή: Τι σε ενόχλησε σε όλο αυτό;

Καινούργιου: Αρχικά να σου πω ότι πολύ συνειδητά αποφάσισα μόνη μου να μην σχολιάσω -δεν μου το είπε κανείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι στην εκπομπή ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές. Άλλο να δίνω μια συνέντευξη και άλλο να μιλάω στην εκπομπή για το τι συνέβη με τον πρώην μου και μια φίλη μου -τέλος πάντων- και τηλεοπτική μου αντίπαλο.

Επειδή με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα πολύ και τον αγάπησα πολύ -ακόμα τον αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, πάντα θα τον έχω στην καρδιά μου-, με ενόχλησε πάρα πολύ (αυτό που έγινε).

Τσιμτσιλή: Σε ενόχλησε πιο πολύ ότι τότε που είδες αυτές τις φωτογραφίες ήσασταν σε προσπάθεια επανασύνδεσης; Ένιωσες πως είσαι θύμα μιας απάτης, μιας προδοσίας; Με τη Δανάη ήσασταν φίλες, γιατί δεν ήταν και η κολλητή σου.

Καινούργιου: Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές -τον Φίλιππο τον γνώρισε η Δανάη από εμένα, γνώρισε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, που είχα κλάψει για τον Φίλιππο, που μια τα βρίσκαμε μια τα χαλούσαμε. Θυμάμαι της έλεγα ‘στείλτου ένα μήνυμα για το πού θα βρίσκομαι’.

Όταν ένας άνθρωπος το ‘χει ζήσει όλο αυτό, ξέρει τα συναισθήματα και του έχεις ανοιχτεί, τον αγαπάς και το θεωρείς φίλο σου, το να πεις ξαφνικά πως δεν τον θεωρείς φίλο σου δεν το θεωρώ όμορφο και κομψό. Το θεωρώ και ανήθικο, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.

Εμένα με ενόχλησε περισσότερο ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα, να μου πει Κατερίνα ξέρεις, ήταν λάθος μου. Μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή αδυναμίας ή οτιδήποτε.

Τσιμτσιλή: Δεν σε πήρε ούτε η Δανάη, ούτε ο Φίλιππος;

Καινούργιου: Με το Φίλιππο μίλησα, γιατί άλλη ήταν η σχέση μου μαζί του τόσα χρόνια. Και δεν είναι το δημόσιο πρόσωπο. Η Δανάη είναι. Η μαμά μου με μεγάλωσε με μια πολύ βασική αρχή: ποτέ μα ποτέ δεν αγγίζεις τον άνδρα φίλης σου, ακόμα και αν δεν είναι κολλητή σου. Είναι απαγορευτικό. Δεν έχεις καν κολλητιλίκια.

Εμένα έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας έχει τις αρχές του. Η Δανάη μπορεί να μεγάλωσε με άλλον τρόπο. Δεν το κατακρίνω.

Στη συνέχεια, με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε στα social media και με εμένα, αλλά και με τη Δανάη. Η Δανάη δέχθηκε πάρα πολύ άσχημα σχόλια, ακόμα και για την εμφάνιση της. Ήταν τόσο άσχημα που στενοχώρησαν κι εμένα. Είμαι σίγουρη ότι κι εκείνη στενοχωρήθηκε για όλο αυτό.

Θα προτιμούσα να με είχε πάρει και να μου είχε ζητήσει μια συγγνώμη.

Δεν έχει σημασία. Θέλω να είναι καλά.

Αν με πάρει τώρα δεν θα αλλάξει τίποτα. Έχω ένα καλό: δίνω πολλές ευκαιρίες, αλλά αν κάτι με πειράξει πολύ κάνω delete.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα