“Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”: Ο Σεφερλής κάλεσε παίκτρια να “χαλαρώσει” με τσιφτετέλι

“Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”: Ο Σεφερλής κάλεσε παίκτρια να “χαλαρώσει” με τσιφτετέλι
glomex/ΣΚΑΙ

Σε δεύτερο πλάνο μπήκε η μαγειρική στο πρώτο επεισόδιο του "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" με τον παρουσιαστή Μάρκο Σεφερλή να παροτρύνει μια διαγωνιζόμενη να χορέψει τσιφτετέλι...

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ, “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, με τον Μάρκο Σεφερλή σε ρόλο παρουσιαστή να θυμίζει την… αισθητική του.

Παρά την παρουσία του Έκτορα Μποτρίνη, από το πρώτο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό πήρε μια δόση για το τι να περιμένει, με την μαγειρική να φεύγει από το πρώτο πλάνο και να δίνει τη θέση της στην προβολή της “καλλίγραμμης παίκτριας” και των εντυπωσιακών χορευτικών δυνατοτήτων της.

Ειδικότερα, η διαγωνιζόμενη Τζωρτζίνα που έλαβε μέρος στον μαγειρικό διαγωνισμό μαζί με τη μητέρα της γνωστοποίησε ότι ασχολείται με το pole dancing, ενώ χορεύει και oriental. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν επρόκειτο βέβαια να αφήσει αναξιοποίητες τις ικανότητες αυτές. Όταν η παίκτρια έδειξε να αγχώνεται, την κάλεσε να «χαλαρώσει». Εκείνη αρχικά πήγε να κάνει κάτι σαν ασκήσεις yoga, ο παρουσιαστής ωστόσο τη διέκοψε και αμέσως το πλατό γέμισε με μουσική oriental.

Θέλω να χαλαρώσεις κι άλλο! Σε είδα πως πήγες να λιποθυμήσεις μόλις σου έδωσε τον χρόνο ο Έκτορας. Νομίζω πως υπάρχει ένας τρόπος, να ακούσουμε λίγη μουσική” είπε ο Μάρκος Σεφερλής και στη συνέχεια το πλατό μετατράπηκε σε πίστα, με την διαγωνιζόμενη να χορεύει τσιφτετέλι και στη συνέχεια να κάνει σπαγγάτο.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία δίνει το στίγμα του, με μία επίδειξη που δεν έχει καμία σχέση με έναν διαγωνισμό μαγειρικής. Παλιά, γνωστή, τακτική του πατέντα…

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα