Η Patty επέστρεψε στην ελληνική TV: Δείτε πώς είναι η Αντονέλλα σήμερα

Η Patty επέστρεψε στην ελληνική TV: Δείτε πώς είναι η Αντονέλλα σήμερα

H "μεταμόρφωση" της Αντονέλλα που κάνει καριέρα στο τραγούδι και υποδύεται τη Glida σε σειρά του αργεντίνικου Netflix. Η σειρά προβάλλεται πάλι από το Mega.

Θυμάστε τη σειρά “Patty: Η πιο όμορφη ιστορία”;

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας από την αρχή τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές, μέχρι και το Hannah Montana.

Το 2008 ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε μεταγλωτισμένη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.

Πλέον, η Patty, Patito Feo στα ισπανικά, επανήλθε καθημερινά στο MEGA κάθε μεσημέρι στις 14.00 και έχει γίνει ήδη θέμα στα social media. Πολλοί δε, “έψαξαν” και εντόπισαν την τότε 14χρονη -στη σειρά- Αντονέλλα στα μέσα δικτύωσης, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της.

Η ηθοποιός που υποδυόταν την Αντονέλλα είναι η Μπρέντα Ασνικάρ, 29 ετών σήμερα, και κάνει καριέρα στο τραγούδι ενώ είναι και σχεδιάστρια ρούχων. Ως “Αντονέλλα” κυκλοφόρησε επτά σόλο τραγούδια τα οποία κυκλοφόρησαν στα μουσικά άλμπουμ της σειράς.

Μάλιστα η Ασνικάρ παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αυτοβιογραφική σειρά “Yo Soy Glida” για τη ζωή της Αργεντίνας τραγουδίστριας Glida (1961-1996) η οποία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί από το αργεντίνικο Netflix. Συνολικά, έχει τραγουδήσει σε εννέα συνολικά μουσικά άλμπουμ, τα περισσότερα από τα soundtrack των σειρών που έχει πρωταγωνιστήσει.

Σημειώνεται πως η πρωταγωνίστρια της σειράς, Laura Esquivel, είναι και εκείνη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια στη χώρα της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα