Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Instagram

"Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε;", δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM το βράδυ της Δευτέρας.

Λίγοι περίμεναν την αποχώρηση της Δευτέρας στο GNTM, με την Ρασέλ να μαζεύει τις βαλίτσες της και να φεύγει από το ριάλιτι μόδας.

Η επαγγελματική εκδρομή στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας και η φωτογράφιση στη δοκιμασία της καρτ ποστάλ με τίτλο “We love Greece” στοίχισε στη Ρασέλ, αφού η εικόνα που έφτασε στο πλατό δεν μπόρεσε να ενθουσιάσει τους κριτές.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της η Ρασέλ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε τα εξής: “Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα