Η Σοφία ζήτησε συγγνώμη από τον Big Brother για τη συμπεριφορά της

Η Σοφία ζήτησε συγγνώμη από τον Big Brother για τη συμπεριφορά της
Η Σοφία Δανέζη απολογείται στον Big Brother GLOMEX

"Ζητάω συγγνώμη. Ξέρω τα λάθη μου, έχω ηρεμήσει. Δικαίως πήρα την ποινή κι ό,τι γίνει, καλώς θα έρθει", είπε μετανιωμένη η Σοφία Δανέζη στον "Μεγάλο Αδερφό".

Οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό στο σπίτι του “Big Brother” και καθώς οι εβδομάδες περνούν, τόσο πιο κοντά φτάνουν οι παίκτες στον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/10 Σοφία και Αφροδίτη αντιμετώπισαν μια πολύ αυστηρή ποινή, αφού -όπως φάνηκε από τις κάμερες- οι δύο παίκτριες και φίλες καλύπτουν τα μικρόφωνά τους για να μην ακουστούν αυτά που λένε.

Η κίνηση αυτή πάει αντίθετα με τους κανονισμούς του ριάλιτι, με αποτέλεσμα η παραγωγή του “Big Brother” να προχωρήσει σε κυρώσεις προς τις παίκτριες και συγκεκριμένα να τεθούν ως υποψήφιες προς αποχώρηση αυτομάτως.

Ο Big Brother έδειξε στις δύο παίκτριες το βίντεο που τις “έκαψε”, με την Σοφία να αντιδρά και να λέει ότι έχει διαφορετική γνώμη, ενώ η Αφροδίτη δήλωσε ότι είναι έτοιμη να τεθούν στην ετυμηγορία του κοινού την Παρασκευή.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Big Brother κάλεσε τη Σοφία στο δωμάτιο επικοινωνίας και τη ρώτησε πώς αισθάνεται με όλα αυτά. Η Σοφία τότε είπε: Ζητάω συγγνώμη. Ξέρω τα λάθη μου. Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη. Έχω ηρεμήσει. Δικαίως πήρα την ποινή κι ό,τι γίνει, καλώς θα έρθει. Νευρίασα πάρα πολύ γιατί δεν θυμόμουν αυτό που έκανα. Αντέδρασα πιο υπερβολικά από ότι θα έπρεπε, δεν έπρεπε καθόλου να συμπεριφερθώ έτσι.”

Ενώ συνέχισε: “Ναι είμαι μετανιωμένη, δεν έπρεπε να φωνάξω και να εξοργιστώ τόσο πολύ. Έκανα λάθος το παραδέχομαι και πριν και μετά. Ζω τη στιγμή με τις υπερβολές, τις χαρές, τα γέλια και τα κλάματα. Έχω περάσει από πολλά συναισθήματα. Αν αποχωρήσω ας αποχωρήσω, αν μείνω καλώς να μείνω”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα