Ιακωβίδης: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχθεί στον αθλητικό χώρο

Ιακωβίδης: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχθεί στον αθλητικό χώρο
Θοδωρής Ιακωβίδης glomex

"Εμένα την ψυχή μου τη γέμισαν δηλητήριο; Με πόνεσαν; Έμεινε μέσα μου η αδικία;", δήλωσε ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα όταν ανακοίνωσε το "τέλος" του από τον αθλητισμό.

Στον ψυχολογικό πόλεμο που έχει δεχθεί στον αθλητικό χώρο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ιακωβίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένος του The 2Night Show, ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα όταν ανακοίνωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πως αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω οικονομικών προβλημάτων, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

Με αφορμή το ξέσπασμα που είχε on camera, ο αθλητής της άρσης βαρών ανέφερε πως όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες είχε να αντιμετωπίσει και τον ψυχολογικό πόλεμο και το bullying από ανθρώπους του αθλητισμού, περιγράφοντας μία από τις εμπειρίες του.

“Ξέρεις τι είναι να αγωνίζεσαι με έναν άλλον αθλητή Έλληνα, στην ίδια κατηγορία, ίδια μέρα, ίδια ώρα και να τον στέλνουν αυτόν πέντε ημέρες νωρίτερα να κάνει προσαρμογή και εσένα να σε στέλνουν την προηγούμενη; Αυτό δεν είναι αδικία; Πολλές φορές δεν σε γουστάρουν για διάφορους λόγους. Οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό έχουν αποχωρήσει τώρα, αλλά εμένα την ψυχή μου τη γέμισαν δηλητήριο; Με πόνεσαν; Έμεινε μέσα μου η αδικία; Τι να το κάνω;”, αναρωτήθηκε ο γνωστός αθλητής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα