Ηλίας ή “Ντάνος”; Διάλεξε τον υπέρτατο Survivor

Ηλίας ή “Ντάνος”; Διάλεξε τον υπέρτατο Survivor

Το Survivor 2018 ολοκληρώθηκε με τον τελικό της Παρασκευής 13/7 και τον Ηλία Γκότση να κερδίζει τον τίτλο, μαζί με 100.000 ευρώ. Εκ των πρώτων που τον συνεχάρησαν ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ψήφισε τον ultimate Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2017, ένα project που κυριάρχησε σε νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και έκανε τον ΣΚΑΪ προορισμό για έξι μήνες. Η πορεία -σε επίπεδο νούμερων- του Survivor 2018 μπορεί να μην ήταν ανάλογη, εν τούτοις ο τελικός που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή 13/7 στο Άλσος Βεϊκου κέρδισε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις. Τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως νικητής είναι ο Ηλίας Γκότσης, η τηλεθέαση -στο γενικό σύνολο- έφτασε το 49% (για την ιστορία, το αντίστοιχο νούμερο, το 2017 ήταν 78.2%).

Εκ των πρώτων που έδωσαν συγχαρητήρια στον νέο “Survivor” ήταν ο “Ντάνος”, ο οποίος έκανε το post που ακολουθεί στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Κάπου εδώ, να σημειώσουμε και ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει φτάσει τους 339.000 followers, ενώ όπως ενημερώνουν οι άνθρωποι που το “τρέχουν” σύντομα θα δημιουργηθεί και επίσημη ιστοσελίδα. Γεγονός που σημαίνει ότι ένα χρόνο μετά τη “στέψη” του συνεχίζει και εξαργυρώνει την επιτυχία του.

Την ίδια ώρα, ο λογαριασμός του Ηλία Γκότση απαριθμεί 62.100 followers, με σημαντικό το γεγονός ότι από την ημέρα που κέρδισε το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, δεν έχει κάνει κάποιο νέο post (ενημερωθήκαμε πως είχε ξεχάσει τους κωδικούς και είναι προς αναμονή επανενεργοποίησης). Έως ότου συμβεί αυτό και έχουμε μια εικόνα για το πώς θα διαχειριστεί τη δική του νίκη ο personal trainer, ψηφίστε τον υπέρτατο Survivor, βάσει των όσων πέρασαν οι “Ντάνος” και Ηλίας επί έξι μήνες, στον Αγιο Δομίνικο.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα