Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί”

Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί”
Ιωάννα Ασημακοπούλου Papadakis Press

Για το ελληνικό metoo μίλησε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Ασημακοπούλου, καλεσμένη στο The 2 Night Show. "Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο".

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show βρέθηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου, πρωταγωνίστρια της σειράς “Φαμίλια”. Μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος, αλλά και την ομοιότητά της με τη γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου.

“Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πως είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου”, ανέφερε η Ιωάννα Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας πως ως έφηβη ήταν ευαίσθητη και μοναχική.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιμένοντας ότι έχει μεγάλη ομοιότητα την Άση Μπήλιου, πήρε τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο, η οποία κατέληξε να λέει στην Ιωάννα τι λένε τα ζώδια για εκείνη.

Για το ελληνικό #metoo

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: “Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο”.

Εξομολογήθηκε πως έχει συνεργαστεί με άτομα που έχουν δεχθεί καταγγελίες, χωρίς εκείνη όμως να έχει αντιμετωπίσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα