Υπηρέτης του Λαού: “Μουδιασμένες” αντιδράσεις στο Twitter για τη σειρά του Ζελένσκι

Υπηρέτης του Λαού: “Μουδιασμένες” αντιδράσεις στο Twitter για τη σειρά του Ζελένσκι

Η προβολή της σειράς του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελέσνκι "Υπηρέτης του Λαού" στον ΑΝΤ1 έφερε ανάμεικτες αντιδράσεις στο Twitter. Τα σχόλια.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (07/03) στον ΑΝΤ1 η πολυσυζητημένη κωμική/σατιρική σειρά του 2015 «Υπηρέτης του Λαού» («Servant Of The People»), την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Για πολλούς, η σειρά άνοιξε στον Ζελένσκι τον δρόμο προς τον προεδρικό θώκο. Μετά την τεράστια επιτυχία της, ο ίδιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία στις εκλογές του 2019, τις οποίες και κέρδισε με το κόμμα του το οποίο ονομάστηκε και αυτό «Υπηρέτης του Λαού».

Η προβολή της σειράς στην ελληνική τηλεόραση έφερε ανάμεικτες αντιδράσεις στο Twitter, με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν το “μούδιασμα” που αισθάνθηκαν βλέποντάς την, καθώς την ίδια στιγμή εκτυλίσσονται δραματικές στιγμές στην Ουκρανία, ενώ άλλοι εναντιώθηκαν στον ΑΝΤ1 για την απόφασή του να προβάλει τη σειρά υπό αυτές τις πολεμικές συνθήκες.

Το κανάλι είχε ανακοινώσει προ ημερών την αποκλειστική προβολή της σειράς κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στο Δελτίο Τύπου του:

“Η καλύτερη υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η παγκόσμια τηλεοπτική βιομηχανία στην Ουκρανία, σε αυτή τη δραματική στιγμή, είναι να μοιραστεί αυτήν την ιστορία, με τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό και σε άλλες οργανώσεις της Ουκρανίας, όπως δήλωσε η εταιρεία διανομής Eccho Rights.

Η σειρά είναι μια κωμωδία, που φωτίζει και τις καταστάσεις στην Ουκρανία πριν την εκλογή του Ζελένσκι. Ο Πρόεδρος που ενσαρκώνει στη σειρά είναι ένας απλός άνθρωπος, του οποίου ο ρόλος εξελίσσεται σε έναν ηρωικό και λατρεμένο ηγέτη. Ενώ το «σενάριο» της Ιστορίας που γράφεται αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιο ζοφερό και αποκρουστικό από την κωμωδία της σειράς, υπάρχουν προφανείς παραλληλισμοί με τα όσα βιώνει σήμερα ο λαός της χώρας του Ζελένσκι. Ο «Υπηρέτης του λαού» είναι μια συναρπαστική, σημαντική και ιστορική τηλεοπτική παραγωγή. Μεγάλοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν, ήδη, αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς, μεταξύ των οποίων το Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, MBC στη Μέση Ανατολή, το PRO TV στη Ρουμανία και ο ANT1 στην Ελλάδα, ενώ η σειρά θα προβληθεί και σε Γαλλία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Εσθονία και Γεωργία”.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα