Καφέ της Χαράς: Αποκαλύψεις για την “Μπουλίτσα” και τη Θ. Παπαθωμά

Καφέ της Χαράς: Αποκαλύψεις για την “Μπουλίτσα” και τη Θ. Παπαθωμά
Χάρης Ρώμας NDP

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, πρόκειται να δούμε τη Θεοφανία Παπαθωμά σε μια guest εμφάνιση στη σειρά, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει και η "Μπουλίτσα".

Το καφέ της Χαράς πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοράσεις μας τον Γενάρη του 2020. Ο Χάρης Ρώμας, όπως παραδέχτηκε χαίρεται που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και περιμένει την προβολή της σειράς με ανυπομονησία. Μάλιστα όπως δήλωσε, συχνά τον σταματούν στο δρόμο από παιδιά μέχρι και τον περιφεριάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη και τον ρωτούν για τη σειρά. “Φαίνεται πως ενδιαφέρει όλο το φάσμα του κόσμου από παιδιά μέχρι και παππούδες”.

Όπως αποκαλύπτει, δεν θα είναι ακριβώς δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου, αλλά θα παραμείνει ο “δήμαρχος της καρδιάς” των κατοίκων, ενώ όπως παραδέχεται βάζει “χέρι” στους ηθοποιούς που ανεβάζουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Όταν ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε “Πόσες γυναίκες χωράει η καρδιά του” απάντησε πως βλέποντας της Θεοφανία Παπαθωμά της πρότεινε να κάνει μια guest εμφάνιση και να είναι μια ακόμα από τις γυναίκες του.

Όσον αφορά την πολυαγαπημένη “Μπουλίτσα” ο ηθοποιός ούτε αρνήθηκε, ούτε παραδέχτηκε την συμμετοχή της. Όπως είπε και ο ίδιος “Θα δούμε αν υπάρχει θέση…”, αφήνοντάς μας γεμάτους αγωνία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα