“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς σε διεθνή διαγωνισμό

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς σε διεθνή διαγωνισμό
Κάνε ότι κοιμάσαι ΕΡΤ

Το "Κάνε ότι κοιμάσαι" απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στα “Seoul International Drama Awards”. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση ανάμεσα σε 344 συμμετοχές από 44 χώρες.

Το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, κατέκτησε η γνωστή σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”.

Η σειρά που καθήλωσε το κοινό και αποθεώθηκε στα social media, «ταξίδεψε» στο εξωτερικό και κέρδισε σημαντική διάκριση τόσο για την ΕΡΤ όσο και για την χώρα.

Ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, την Δευτέρα, αναφέρθηκε στο βραβείο που έλαβε η σειρά στην Σεούλ.

“Συναγωνίστηκαν κάπου 300 χώρες και βγήκαμε. Πήραμε το πρώτο βραβείο”, είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σχετικά με το αν θα μπορούσε αυτή η σειρά να κάνει διεθνή καριέρα, ανέφερε: “Απ’ ό, τι απέδειξε η βράβευση ναι. Κατ’ αρχάς ευχαριστούμε που έχουμε την ΕΡΤ πάντα πάνω μας. Είναι οι άνθρωποι που πραγματικά μας στηρίζουν και κάνουμε τη δουλειά μας απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια. Ό,τι θέλουμε το έχουμε. Είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα αυτό δεν είναι αυτονόητο και γι αυτό το τονίζω”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα