Κατερίνα Στικούδη: Επέστρεψε στο J2US – Εντυπωσιακή εμφάνιση μετά τη γέννα

Κατερίνα Στικούδη: Επέστρεψε στο J2US – Εντυπωσιακή εμφάνιση μετά τη γέννα
Η Κατερίνα Στικούδη στο J2US Glomex

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο όμορφη από ποτέ στο πλατό του J2US, λίγες μόνο μέρες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η λαμπερή εμφάνισή της.

Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του J2US το βράδυ του Σαββάτου (30/10), καθώς η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο πλατό του μουσικοχορευτικού show του Alpha μετά από δύο βδομάδες, κατά τις οποίες είχε αντικατασταθεί από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι κριτές έμειναν άναυδοι όταν την αντίκρισαν, σχολιάζοντας το σώμα της και το γεγονός ότι φαινόταν σαν να μην ήταν ποτέ έγκυος.

Η ίδια δήλωσε χαρούμενη που επέστρεψε, ενώ αποκάλυψε ότι μετά τον ερχομό του παιδιού της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Βύρωνας, έχει γίνει ευσυγκίνητη.

«Καλώς σας βρήκα. Τι ωραία, έχουμε και κοινό! Μου λείψατε. Το κλειδί είναι η διατροφή και άμα έχεις άντρα που ξέρει από καλή κουζίνα και σε περιποιείται, είναι πολύ σημαντικό. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός. Είναι η πρώτη φορά που τον άφησα μόνο του, αλλά έχει ένα εξαιρετικό μπαμπά και νιώθω πολύ τυχερή πραγματικά, καθώς και μία γιαγιά που είναι συνεχώς από πάνω του. Τον ρώτησα πάντως, πήρα την άδειά του. Του λέω “Βύρωνα, μπορώ να λείπω λίγες ώρες τα Σάββατα;”. Και μου είπε “Ναι, μανούλα, να πηγαίνεις”», είπε χαριτολογώντας η Κατερίνα Στικούδη.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2US:

Σχολιάζοντας, μάλιστα, την αντικατάστασή της από την Κατερίνα Καινούργιου, η γνωστή τραγουδίστρια είπε:

«“Θέλω να την ευχαριστήσω πραγματικά. Ήταν εξαιρετική! Δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση η Κατερίνα, έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την αξία της και αυτό φαίνεται στη διάρκεια, εκεί δείχνει κάποιος τι πραγματικά είναι. Η μία Κατερίνα βοηθάει την άλλη Γενικότερα, θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να στηρίζει την άλλη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα