Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση του γιου της

Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση του γιου της
Κατερίνα Στικούδη Instagram / @stikoudikaterin

Η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, αλλά και ένα insta story με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφη ή αλλιώς Dj Rico, μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Κυριακή (17/10).

Να σημειωθεί ότι η νέα μαμά μέχρι και τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της album, ενώ παράλληλα βρισκόταν και στα backstage του J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε να εμφανίζεται στο show πριν από τρεις βδομάδες, παρά το γεγονός ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο αποσύρθηκε λίγο πριν γεννήσει. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η ίδια είχε μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Μερικά 24ωρα μετά την γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η ίδια ποζάρει μέσα από το μαιευτήριο, με την χαρά της να είναι έκδηλη. Στην ανάρτησή της ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές και τα μηνύματα, ενώ δημοσίευσε και ένα insta story με τον σύζυγό της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη:

Το story της στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα