Κατερίνα Στικούδη: “Στην καραντίνα έβαλα 10 κιλά, κρυβόμουν και ανέβαζα throwback μόνο”

Κατερίνα Στικούδη: “Στην καραντίνα έβαλα 10 κιλά, κρυβόμουν και ανέβαζα throwback μόνο”
Η Κατερίνα Στικούδη Glomex

Στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια. Τι λέει για το "Your Face Sounds Familiar" και τι απαντά στους επικριτές της.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του “2Night Show” της Τετάρτης ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στο “Your Face Sounds Familiar”, για το πόσο πολύ απολαμβάνει τις πρόβες και για ατελείωτες ώρες που αφιερώνει καθημερινά στην προετοιμασία της για το σόου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση με τον σύζυγό της και στην ευτυχία που βιώνει δίπλα του.

Η συζήτηση, ωστόσο, απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, με την ίδια να απαντά: Έχω ακούσει πολλά αλλά αυτό ισχύει για όλους και δεν σταματά. Από την άλλη δεν γίνεται επειδή κάποιος λέει κάτι να μην κάνω το όνειρό μου, τους στόχου μου. Νομίζω ότι ο πρωταθλητισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Με έμαθε να πολεμώ και να γίνω καλύτερη. Δεν άκουγα τίποτα, έκλεινα τα αυτιά μου. Προσπαθούσα να πετύχω με μαθήματα και με δουλειά”.

Και συνέχισε: “Γιατί να αφήσω κάτι που με κάνει εμένα χαρούμενη επειδή κάποιος άλλος το θέλει; Ποιος είναι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω στην ζωή μου; Ποιον θα αγαπήσω; Ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσω; Γιατί πρέπει να απολογηθώ για τις επιλογές μου; Ο καθένας έχει την δική του ζωή. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για το τι θα φορέσουμε, το ένα και το άλλο”.

“Ανέβαζα παλιές φωτογραφίες και μου έγραφαν κορμάρα… τα έχασα σε ένα μήνα”  είπε ακόμα αποκαλύπτοντας πως στην πρώτη καραντίνα “έβαλε 10 κιλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα