Κατερίνα Βρανά: Έμαθα να μη με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για εμένα

Κατερίνα Βρανά: Έμαθα να μη με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για εμένα
Η κωμικός Κατερίνα Βρανά GLOMEX

Η γνωστή κωμικός μίλησε για για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της το 2017 στη Μαλαισία, τονίζοντας πως κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά ανεβασμένη την ψυχολογία της.

Η γνωστή κωμικός Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Καλό Μεσημεράκι” και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της το 2017 στη Μαλαισία, όπου έπεσε σε κώμα και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

“Αν ήξερα ότι θα απογειωθεί η καριέρα μου όταν πήγα να πεθάνω, θα το έκανα νωρίτερα”, σχολίασε με χιούμορ η κωμικός, ενώ όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Κατερίνα Βρανά δήλωσε: “Έμαθα να μη με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για εμένα. Το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά δεν το εμπεδώνεις σε νοιάζει”.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λόγω της νέας αυτής κατάστασης έπρεπε να μείνει με τη μητέρα της, γεγονός που χαρακτήρισε αστειευόμενη ως “τεράστιο λάθος”.

“Είμαι ακόμα λίγο παράλυτη, λίγο τυφλή, λίγο μιλάω σαν να έχω μαστουρώσει… Κακώς βγήκα από το νοσοκομείο…”, είπε με χιούμορ.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά ανεβασμένη την ψυχολογία της, παρά τα πολλά προβλήματα υγείας, συνεχίζοντας τη λογοθεραπεία, κάνοντας βελονισμό και εναλλακτικές θεραπείες.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της κωμικού:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα