Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία – “Δεν τους αφήνουν να φύγουν”

Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία – “Δεν τους αφήνουν να φύγουν”
Η Κάτια Ταραμπάνκο glomex - skai tv

Συγκλονίζει η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, μιλώντας για το "θρίλερ" της οικογένειάς της στην Ουκρανία. "Έχουν κλείσει τη Μαριούπολη και δεν τους αφήνουν να φύγουν".

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο παρακολουθεί με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς εκεί ζουν πολλά μέλη της οικογένειάς της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και πιθανότητα δεν γνωρίζει τίποτα για τις αιματηρές συμπλοκές, ωστόσο η μητέρα της, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά της καρδιοχτυπούν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η Ναταλία Χαβράχ, μητέρα της Κάτιας, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την κατάσταση στη χώρα, αναφέροντας: “Έχουν κλείσει τη Μαριούπολη και δεν τους αφήνουν να φύγουν. Η μαμά μου και η ανιψιά μου μένουν στη Μαριούπολη. Η αδερφή μου είναι 15 χιλιόμετρα από την πόλη με δικό της σπίτι και υπόγειο. Έχουν μαζευτεί στο υπόγειο”.

“Αγχώνομαι με όλο αυτό. Δεν κοιμάμαι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε… Δεν μπορείς να βοηθήσεις. Όλοι είναι Έλληνες,. Είναι ομογενείς όλοι. Και η μάνα μου και η αδερφή μου και η ανιψιά μου και ο γαμπρός μου”, είπε στη συνέχεια η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα