Κόκλας: ”Ήρθα από την επαρχία – Οι πειρασμοί ήταν πολλοί”

Κόκλας: ”Ήρθα από την επαρχία – Οι πειρασμοί ήταν πολλοί”

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα σήριαλ, τους πειρασμούς, τον γιο του, αλλά και τη συγκινητική ιστορία με τον σκύλο του.

Ο Κώστας Κόκλας, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου μαζί με τον 5χρονο σκύλο του, τον Λουκά. Όπως αποκάλυψε, ο Λουκάς είναι ο σκύλος που εμφανίζεται στη σειρά που πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, την «Τούρτα της μαμάς».

”Ο Λουκάς ήταν συνέχεια κάτω από το σπίτι μου για μήνες. Έφευγα γύριζα, ήταν εκεί και με κοίταζε. Με κοίταζε συνέχεια. Και το λέω αντε μπες και μπήκε στο σπίτι. Από τότε τον έχουμε σπίτι. Έρχεται και στο σήριαλ”.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους πειρασμούς που είχε στη ζωή του λέγοντας χαρακτηριστικά: ”είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε από επαρχία, οι πειρασμοί ήταν πάρα πολλοί. Έμαθα από τους γονείς μου να κρατάω ένα μέτρο και να κρατάω την αξιοπρέπειά μου”.

Μιλώντας για το γιο του είπε ότι ”ο Δημήτρης είναι 12 ετών τώρα. Είχα πάρα πολλά άγχη εγώ ως παιδί. Εγώ δεν του φορτώνω φοβίες και άγχη. Το θέμα είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας. Ότι κι αν αποφασίσει να κάνει θα είμαι δίπλα του. Με ενδιαφέρει ότι έχει χιούμορ, είναι ευγενικός έχει ανοιχτό μυαλό και ότι κι αν κάνει θα είναι καλός”.

Τέλος αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια λέγοντας πως ”η μητέρα μου ήταν μοδίστρα. Τότε δεν υπήρχαν μαγαζιά έρχονταν γυναίκες και έκαναν πρόβα και τις θαύμαζα και έμαθα να τις αγαπάω. Η μητέρα μου έραβε ο πατέρας μου μαστόρευε και τα βράδια έπαιζε μαντολίνο”.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα