Λόγω Τιμής: Πρεμιέρα 20 χρόνια μετά – Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών

Λόγω Τιμής: Πρεμιέρα 20 χρόνια μετά – Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών
Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά Facebook / @LogoTimisTV

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του "Λόγω Τιμής" 20 χρόνια μετά συγκίνησε τους τηλεθεατές. Το Twitter γέμισε με αναμνήσεις, νοσταλγία, όμορφα λόγια και δάκρυα το βράδυ της Δευτέρας.

Επέστρεψε μετά από 20 ολόκληρα χρόνια η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Λόγω Τιμής” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή συγκίνησε πολλούς τηλεθεατές, οι οποίοι είχαν “καρφωθεί” από νωρίς στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους, τις σκέψεις τους και την εμπειρία του να ξαναβλέπουν την αγαπημένη τους σειρά τόσα χρόνια μετά, μέσω των social media.

Το Twitter πήρε “φωτιά” με τους χρήστες να σχολιάζουν, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με νοσταλγία, το πώς πέρασε ο χρόνος, την ηλικία τους, το πόσο είχαν αγαπήσει τη σειρά τότε και την επίδραση που είχε σ’ αυτούς.

Υπήρξε μεγάλο κύμα συγκίνησης, καθώς όπως οι πρωταγωνιστές μεγάλωσαν και άλλαξαν, έτσι και οι τηλεθεατές ενηλικιώθηκαν μαζί τους ή πέρασαν στο επόμενο στάδιο της ζωής τους.

Οι τηλεθεατές συνέδεσαν τη σειρά με την παιδική αθωότητα, με τα εφηβικά χρόνια, με τον πρώτο τους έρωτα, με τις δυνατές τους φιλίες, με τις αγαπημένες τους παρέες και… η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Δείτε μερικά από τα tweets:



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα