Μελέτης Ηλίας: Αρνήθηκα ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” και είπα ότι η σειρά θα κοπεί σε ένα μήνα

Μελέτης Ηλίας: Αρνήθηκα ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” και είπα ότι η σειρά θα κοπεί σε ένα μήνα
Ο δημοφιλής ηθοποιός Μελέτης Ηλίας glomex

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση είχε δεχτεί από τον ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες, ενώ μίλησε και την επεισοδιακή γνωριμία με τη γυναίκα του.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (8/12) ο δημοφιλής ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση που είχε δεχτεί για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” και συγκεκριμένα για το ρόλο του δάσκαλου, αποκαλύπτοντας πως αρνήθηκε την πρόταση, λέγοντας στην παραγωγή πως η σειρά θα κοπεί τον πρώτο μήνα.

“Όταν μου έγινε η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” είχα δώσει το λόγο μου στον Alpha για τη σειρά “Κρατάς μυστικό;”. Μου είπαν ότι πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα έχει πέντε επεισόδια την εβδομάδα και νομίζω ότι ήταν για το ρόλο του δάσκαλου και λέω ‘πέντε επεισόδια την εβδομάδα σε σειρά εποχής; Πώς γίνεται αυτό; Τι θα κάνετε; Ένα επεισόδιο την ημέρα, 30 σελίδες; Η προσωπική μου γνώμη είναι πως τον πρώτο μήνα η σειρά αυτή θα κοπεί'”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την επεισοδιακή γνωριμία του με τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι μετά το πρώτο τους ραντεβού, εκείνη εξαφανίστηκε για τρία ολόκληρα χρόνια.

Όπως είπε μάλιστα, μετά το ραντεβού τους, είπε στην κολλητή της, που ήταν και φίλη του ηθοποιού “τί πέφτουλας είναι αυτός”. Τρία χρόνια μετά ξανασυναντήθηκαν και από τότε είναι μαζί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα