Maestro: Στο Netflix τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Στο Netflix τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Maestro MEGA

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το "Maestro" να προβάλλεται στο Netflix το επόμενο διάστημα. Πότε θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα η δημοφιλής σειρά.

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά “Maestro” από το MEGA, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να “ταξιδεύει” στο εξωτερικό.

Η δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η οποία έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την δημοφιλή σειρά να προβάλλεται σε πλατφόρμα του εξωτερικού πλήθαιναν τον τελευταίο καιρό, ενώ αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τα επεισόδια του “Maestro” δεν είναι διαθέσιμα για πάνω από τέσσερις μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του MEGA.

Πάντως, αναφερόμενος στον τίτλο της σειράς, ο ίδιος ο δημιουργός είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του πως η σειρά ονομάστηκε “Maestro” για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Υπάρχει η πρόθεση η σειρά να ταξιδέψει στο εξωτερικό, γίνονται ήδη κάποιες συζητήσεις και κάποιες κινήσεις. Ήθελα έναν τίτλο που να εκφράζει και το σενάριο και τους ήρωες – φυσικά και τον κεντρικό ήρωα – , αλλά και που να μπορεί να σταθεί επάξια σε όλες τις χώρες. Μετέπειτα, σκέφτηκα πως ο τίτλος εκφράζει και τον άνθρωπος αυτός που διευθύνει, που είναι υπεύθυνος για να παιχτούν όλα τα κομμάτια και τα όργανα σωστά”, είχε πει.

Maestro: Οι συντελεστές

Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Ορέστη που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Οι συντελεστές του “Maestro”:

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος

Παραγωγός: Mega

Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα