Maestro: Το Twitter αποθέωσε την Χάρις Αλεξίου – Η συμβουλή που έδωσε στον Παπακαλιάτη

Maestro: Το Twitter αποθέωσε την Χάρις Αλεξίου – Η συμβουλή που έδωσε στον Παπακαλιάτη
Mega

Συγκλόνισε τους τηλεθεατές η ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου στο τρίτο επεισόδιο του Maestro, το βράδυ της Πέμπτης. Η συμβουλή που έδωσε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεχε την Πέμπτη (04/11) στο MEGA, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.

Στην «Προσευχή», όπως ονομάστηκε το τρίτο επεισόδιο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής φαίνεται να προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύφθηκαν στα παιδιά τους και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Την ίδια ώρα, η Χάρις Αλεξίου φάνηκε να παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα, ο οποίος την έχει στιγματίσει. Ο Ορέστης ακόμη προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν να προχωρήσει στη ζωή του.

Το τηλεοπτικό κοινό, φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιστορία της Χάρις Αλεξίου και τον έρωτα που την πλήγωσε όταν ήταν μικρότερη, ενώ “υποκλίθηκε” στο ταλέντο της ως ηθοποιός.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την τραγουδίστρια και ηθοποιό, ενώ ξεχώρισαν την σκηνή, όπου η Χάρις μοιράζεται στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τις σκέψεις της, ενώ του δίνει και μια συμβουλή “να προσέχει την εγγονή της, γιατί θα την πατήσει πολύ άσχημα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα