Maestro: Το Twitter θυμήθηκε τις καλύτερες σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Το Twitter θυμήθηκε τις καλύτερες σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Maestro MEGA

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro" στο MEGA, οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν τις επιτυχημένες παλιές σειρές του σεναριογράφου και τους ρόλους που υποδύθηκε.

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του MEGA, η νέα δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, η οποία φέρνει ξανά τον ταλαντούχο δημιουργό στη μικρή οθόνη έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση.

Η πολυαναμενόμενη σειρά, η οποία αποτελείται από εννέα μόλις επεισόδια, διαδέχεται τις τεράστιες επιτυχίες του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού, “Η ζωή μας μια βόλτα”, “Να με προσέχεις”, “Κλείσε τα μάτια”, “Δυο μέρες μόνο”, “4”, και όπως φαίνεται ήδη από το trailer αλλά και το preview που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη.

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) στην εκπομπή “Ελένη” και την Ελένη Μενεγάκη για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε πως είναι μια δουλειά πολλών και μεγάλων απαιτήσεων, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, πρόκειται για εννέα ταινίες και εξήγησε: “όλο αυτό για να το καταφέρεις και να το ρυθμίσεις, να έχει μία αφήγηση και μία πλοκή και φυσικά σε κάθε επεισόδιο να έχεις την αγωνία σε σχέση με το επόμενο επεισόδιο, να δίνεις ραντεβού δηλαδή, ήταν δύσκολο”.

Μάλιστα παραδέχθηκε πως είναι η πιο δύσκολη τόσο από τις προηγούμενες δουλειές του στην τηλεόραση όσο και από τις δύο κινηματογραφικές ταινίες που έχει κάνει και εξήγησε το γιατί. “Το ‘Maestro’ είναι πιο δύσκολο γιατί στο ‘Ένας άλλος κόσμος’ δουλεύαμε δύο χρόνια για μία ιστορία δύο ωρών. Εδώ δουλεύαμε ενάμιση χρόνο για μία ιστορία 9 ωρών με εκτός έδρας, με δέκα πρωταγωνιστές, με πάρα πολλούς χώρους, με απίστευτες απαιτήσεις, με μουσική, με τραγούδια, έπρεπε δηλαδή να συγχρονιστούμε όλοι. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά με την οποία έχω έρθει εγώ αντιμέτωπος“.

Με τους χρήστες του Twitter και το τηλεοπτικό κοινό να έχουν ήδη μπει στους ρυθμούς του “Maestro” περιμένοντας με ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη αγωνία τη νέα σειρά, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, θυμήθηκαν τις παλιές σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καλώντας μάλιστα να ψηφίσουν για το ποια είναι η αγαπημένη τους.


Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα