J2US – Μαρίνα Πατούλη: Η αντίδραση του Γ. Πατούλη όταν έμαθε πως θα πάει στο show

J2US – Μαρίνα Πατούλη: Η αντίδραση του Γ. Πατούλη όταν έμαθε πως θα πάει στο show
Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Πατούλη (Αρχείο) papadakispress / Δημήτρης Πελέκης

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την αντίδραση του πρώην συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, στο άκουσμα της είδησης ότι η ίδια θα συμμετάσχει στο J2US.

Στο τελευταίο επεισόδιο του “J2US” το βράδυ του Σαββάτου (13/11) ένα νέο ζευγάρι μπήκε στο show και προστέθηκε στην παρέα των διαγωνιζομένων, προκαλώντας ενθουσιασμό σε κριτές και κοινό.

Ο λόγος για την Μαρία Πατούλη, η οποία θα τραγουδά κάθε εβδομάδα με τον Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος θα είναι ο coach της και θα την καθοδηγεί.

Οι δυο τους στην πρώτη τους εμφάνιση επέλεγαν να τραγουδήσουν το “Η αγάπη θέλει δύο” των Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Δείτε παρακάτω την εμφάνισή τους

Η Μαρίνα Πατούλη, μετά την εμφάνιση, έκανε και μια αναφορά για το διαζύγιό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Όπως είπε:

“Η ζωή προχωράει, όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγουν νέοι και πρέπει να το μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Κάνω την επανεκκίνησή μου. Θέλω να εκμυστηρευτώ και σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί ότι εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά. Για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία”.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το διαζύγιο

Το μεσημέρι της Κυριακής (14/11), μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μιλήσει για την αντίδραση του Γιώργου Πατούλη, στο άκουσμα της είδησης ότι η ίδια θα συμμετάσχει στο μουσικό show.

Η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όπως μοιράστηκα τις καλές στιγμές της ζωής μου, ήταν μία εσωτερική μου ανάγκη να εκφράσω σήμερα αυθόρμητα ότι έκλεισε ένας κύκλος ζωής και ολοκληρώσαμε μία ζωή 35 ετών ως σύζυγοι. Μοιράστηκα μαζί του την απόφασή μου να συμμετέχω στο show. Ήταν θετικός σε όλο αυτό και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία”.

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη για τον Γιώργο Πατούλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα