Master Chef: Η “κουκουβάγια” που ξύπνησε τον Χρήστο και οι αδελφοί Κατσάμπα από τα Μάταλα

Master Chef: Η “κουκουβάγια” που ξύπνησε τον Χρήστο και οι αδελφοί Κατσάμπα από τα Μάταλα

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε την έναρξη της ημέρας των επτά παικτών καθώς και το τι περιέχει το mystery box.

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Οι διαγωνιζόμενοι είναι πλέον επτά και αυτή την εβδομάδα θα μειωθούν σε πέντε. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα ημιτελικά του διαγωνισμού μαγειρικής και οι παίκτες πρέπει τώρα να «τα δώσουν όλα»!

Στο απόσπασμα βλέπουμε τον Ζαχίρ να έχει σηκωθεί πρώτος και να ξυπνά τους άντρες του σπιτιού. Σημειώνεται ότι συνήθως ο Χρήστος είναι ο πρωινός τύπος της παρέας, ωστόσο όπως δήλωσε όταν τον ξύπνησε ο τον Ζαχίρ – τον οποίο αποκάλεσε “κουκουβάγια” – είναι αρκετά κουρασμένος και αποφάσισε να “του δώσει να καταλάβει”, Αν και όλοι τους είναι πολύ αγχωμένοι, καθώς οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, Παντελής και Χρήστος δε χάνουν την πίστη τους και κάθε πρωί πίνουν αγιασμό, τρώνε αντίδωρο και προσεύχονται να είναι καλά και να έχουν την υγεία τους, το σημαντικότερο αγαθό.

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε επίσης, και το αποψινό mystery box. Τι θα περιέχει; Εσπεριδοειδή! Ένα mystery box εμπνευσμένο από την Ασημίνα, όπως είπε χιουμοριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η ατάκα ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος χαιρετώντας τα μέλη της ομάδας του αποκάλεσε τους Πάνο, Μανώλη και Ζαχίρ “αδελφούς Κατσάμπα” από τα Μάταλα, δεδομένου ότι επέλεξαν και οι τρεις να φορέσουν παρόμοια φλοράλ πουκάμισα…

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα