Masterchef 5: Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που άφησε άφωνους τους παίκτες

Masterchef 5: Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που άφησε άφωνους τους παίκτες

Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου που ανατρέπει τα δεδομένα. Οι παίκτες του Masterchef έχουν την ευκαιρία να μην διαγωνιστούν και να μείνουν, εάν όμως πάρουν μέρος, διεκδικούν 10.000 ευρώ. Τι θα αποφασίσουν;

Μία ανακοίνωση που ξάφνιασε όλους τους παίκτες του Mastechef 5 έκανε ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο επεισόδιο της Τρίτης και ενώ οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονταν στην κουζίνα, αφού τους ζητήθηκε να ετοιμάσουν τρία πιάτα: ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό.

Ενώ λοιπόν οι παίκτες άρχισαν να ετοιμάζονται, ο κριτής εισέβαλε στην κουζίνα και έκανε μία ανακοίνωση που τους ξάφνιασε όλους.

Συγκεκριμένα, ο σεφ ανέφερε στους παίκτες ότι διαγωνίζονται για το Silver Award με έπαθλο 10.000 ευρώ!

“Στοπ η μαγειρική, ένα βήμα όλοι πίσω! Σας καλωσορίζουμε στο silver award, με έπαθλο 10.000 ευρώ, αυτό είναι το έπαθλο της καλύτερης προσπάθειας για σήμερα. Η καλύτερη προσπάθεια συνολικά κερδίζει 10.000 ευρώ ενώ η χειρότερη προσπάθεια, στο τέλος της ημέρας, αποχωρεί άμεσα από τον διαγωνισμό. Έχετε πέντε λεπτά να αποφασίσετε εάν θέλετε να συμμετέχετε ή όχι. Διαφορετικά πάτε στον εξώστη και είστε ασφαλείς. Παύλο είσαι ασφαλής, δεν κινδυνεύεις και διεκδικείς το έπαθλο”, είπε χαρακτηριστικά ο σεφ, αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα