Masterchef 5: Απόψε οι τελευταίες οντισιόν – Έρχεται το bootcamp

Masterchef 5: Απόψε οι τελευταίες οντισιόν – Έρχεται το bootcamp
Οι κριτές του Masterchef Star Tv

Για κάποιους το όνειρο στο "Masterchef 5" αρχίζει και για άλλους τελειώνει απόψε. Από βδομάδα θα δούμε τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, το bootcamp.

Η τελευταία ημέρα των audition του MasterChef 2021 στο Star έφτασε. Οι 8 μάγειρες και μαγείρισσες, που θα βρεθούν σήμερα, Παρασκευή (05/2), στην κουζίνα του MasterChef 5, πρέπει να δείξουν, σε συγκεκριμένο χρόνο που τους δίνεται για να δημιουργήσουν το πιάτο της επιλογής τους, τις δυνατότητές τους, τη φαντασία τους αλλά και τον μαγειρικό τους χαρακτήρα.

Κάποιοι θα φορέσουν την πολύτιμη άσπρη ποδιά, λαμβάνοντας τρία «ναι» από τους chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και θα ξεκινήσουν επίσημα το υπέροχο μαγειρικό τους ταξίδι στο MasterChef 5. Οι υποψήφιοι, που θα αποσπάσουν 2 «ναι» από τους chef για την προσπάθειά τους, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην επόμενη φάση των Bootcamp.

Οι φετινές απαιτητικές συνθήκες κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και η παραμικρή αστοχία μπορεί να στερήσει άμεσα την ευκαιρία σε όποιον δεν δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Για κάποιους το όνειρο αρχίζει και για άλλους τελειώνει απόψε!

Δείτε το trailer του MasterChef 5:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα