MasterChef 5: Η απόλυτη ανατροπή – Ισοπαλία για τις δύο ομάδες

MasterChef 5: Η απόλυτη ανατροπή – Ισοπαλία για τις δύο ομάδες
MasterChef 5 Star Tv

Οι παίκτες της κόκκινης και μπλε ομάδας του "MasterChef 5" έμειναν άφωνοι στο άκουσμα της ισοπαλίας. Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για την επόμενη δοκιμασία, που θα δείξει τον νικητή.

Την απόλυτη ανατροπή είδαμε στο “MasterChef 5” της Παρασκευής (02/04), με τους παίκτες των δύο ομάδων να παθαίνουν σοκ με τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ομαδική δοκιμασία είχε ως βάση την ιαπωνική κουζίνα, με αρχηγούς τον Τζιοβάνι στους μπλε και τον Ιωάννη στους κόκκινους. Στην μπλε ομάδα ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου. Στην κόκκινη ομάδα ήταν οι: Παύλος Χάππιλος, Γιάννης Αυλωνίτης, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και Διονύσης.

Και οι δύο ομάδες του “MasterChef 5” είχαν αστοχίες, αλλά και πολύ καλά στοιχεία στα πιάτα τους, με τις ισορροπίες για το ποια ομάδα θα κερδίσει να αλλάζουν κάθε λεπτό που οι κριτές σχολίαζαν τα πιάτα. Δεν έλειψαν, φυσικά, οι εντάσεις ανάμεσα στις ομάδες και η επίρριψη ευθυνών ανάμεσα στους παίκτες.

Ωστόσο, όλοι έμειναν άφωνοι όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως δεν κέρδισε καμία ομάδα, καθώς ήρθαν σε ισοπαλία! Η μπλε και η κόκκινη ομάδα συγκέντρωσαν από 151 βαθμούς η καθεμία. Παρόλα αυτά, οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να υπάρξει μία νικήτρια και μία ηττημένη ομάδα. Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε τη διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθηθεί:

“Αυτή την ισοπαλία θα κληθούν να την λύσουν οι αρχηγοί. Αν δεν θέλουν οι αρχηγοί, θα δώσουν κάποιον από την ομάδα τους. Για να σας δώσω ένα στοιχείο, θα μαγειρέψετε μαζί μας”.

Τόσο ο Τζιοβάνι των μπλε, όσο και ο Ιωάννης των κόκκινων, αποδέχτηκαν την πρόκληση για μια δοκιμασία follow – the -chef με τον Σωτήρη Κοντιζά. Η εν λόγω δοκιμασία, πάντως, είναι από τις πιο δύσκολες του “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα