MasterChef 5 – Spoiler: Η ομάδα που χάνει και οι υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί

MasterChef 5 – Spoiler: Η ομάδα που χάνει και οι υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί
MasterChef 5 Glomex

Ποια ομάδα θα χάσει την ασυλία στην ομαδική δοκιμασία του "MasterChef 5". Ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος θα φύγει το Σάββατο (03/4).

Σε μια πολύ δύσκολη ομαδική δοκιμασία διαγωνίστηκαν στις αρχές της εβδομάδας οι παίκτες του “MasterChef 5”, οι οποίοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού βασισμένο στην ιαπωνική κουζίνα. Ο Τζιοβάνι, ως ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και της κάρτας ασυλίας, ανέλαβε να φτιάξει εκ νέου τις ομάδες, φέροντας τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, ο Τζιοβάνι έθεσε αρχηγό της κόκκινης ομάδας του “MasterChef 5” τον Ιωάννη, ενώ κράτησε την μπλε ποδιά και την αρχηγία για τον ίδιο. Στην μπλε ομάδα ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου. Στην κόκκινη ομάδα ήταν οι: Παύλος Χάππιλος, Γιάννης Αυλωνίτης, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και Διονύσης.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής του “MasterChef 5” οι δύο ομάδες θα μάθουν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους. Η αγωνία θα “χτυπήσει κόκκινο” και οι παίκτες δεν θα αργήσουν να έρθουν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους, σχετικά με τις ευθύνες και το τι έφταιξε στη διαδικασία.

Όπως βλέπουμε στα αποκλειστικά πλάνα της “Φωλιάς των Κου Κου”, ο Στέφανος και ο Νίκος θα “αδειάσουν” τον Τζιοβάνι, αναφέροντας ότι δεν ήταν καλός αρχηγός, καθώς ήταν πολύ αγχωμένος και στην μπλε ομάδα επικρατούσε πανικός. Από την άλλη, θα δούμε την κόκκινη ομάδα να σοκάρεται και τον Ιωάννη να βγαίνει εκτός εαυτού, όταν οι κριτές δείξουν τη βαθμολογία.

Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η κόκκινη ομάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει την ασυλία, ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι οι Λία, Ανούς και Ιωάννης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιωάννης Αυλωνίτης θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει το Σάββατο (03/4).

Υπενθυμίζεται πως πολύ σύντομα θα έχουμε επιστροφές στην κουζίνα και το σπίτι του “MasterChef 5”!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα