MasterChef 5: Η κάρτα ασυλίας και οι “μπηχτές” για το ζευγάρι – Οι τρεις υποψήφιοι

MasterChef 5: Η κάρτα ασυλίας και οι “μπηχτές” για το ζευγάρι – Οι τρεις υποψήφιοι
MasterChef 5 Star Tv

Ποιος πήρε την κάρτα ασυλίας στο "MasterChef 5" και πώς την χρησιμοποίησε. Οι τρεις υποψήφιοι στην πρώτη αποχώρηση μετά τις επιστροφές.

Νέες μαγειρικές περιπέτειες περίμεναν τους παίκτες του “MasterChef 5” την Τρίτη (20/04), με τους κριτές να ανακοινώνουν τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα νέα μετά το χθεσινό, απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι τρεις σεφ δήλωσαν πως την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Διονύσης, ο οποίος κατέκτησε την κάρτα ασυλίας, ενώ τις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν οι Ανούς, Μαρία και Αλέξανδρος. Οι τρεις τους θα μαγείρευαν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο “MasterChef 5”, ωστόσο, η “χρυσή κάρτα” ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και να αλλάξει τις ισορροπίες.

Λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης, ο Διονύσης αποφάσισε ότι θέλει να κάνει χρήση της κάρτας για να σώσει την Ανούς. Οι παίκτες του “MasterChef 5” δήλωσαν πως ήταν αναμενόμενο, καθώς οι δυο τους είναι ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι. Δεν έλειψαν τα διάφορα σχόλια, αλλά και οι “μπηχτές”, για το ότι δεν θα μπορούσε να μην την χρησιμοποιήσει, γιατί θα έδειχνε μια άσχημη εικόνα στον κόσμο.

Στη θέση, όμως, της Ανούς, η οποία ανέβηκε στον εξώστη και ήταν πλέον ασφαλής, μπήκε ο Παύλος. Έτσι, Παύλος, Μαρία και Αλέξανδρος κλήθηκαν να μαγειρέψουν το απαιτητικό πιάτο του guest chef Νίκος Παπαστεργίου.

Για κάποιον το μαγειρικό ταξίδι του “MasterChef 5” θα τελειώσει εδώ…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα