MasterChef 5: Με τιμές η υποδοχή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στη Μυτιλήνη

MasterChef 5: Με τιμές η υποδοχή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στη Μυτιλήνη
MasterChef: Με τιμές η υποδοχή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στη Μυτιλήνη LesvosPost.gr

Στη Μυτιλήνη έφτασε η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5 Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η υποδοχή της και η πρόταση από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Πλήθος κόσμου, φίλοι καθώς και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μαζί με την σύζυγο του Δήμητρα, υποδέχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (14/06) στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης την μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5 Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η Μαργαρίτα, που μεγάλωσε στην Λέσβο και συγκεκριμένα στην Σκάλα Καλλονής, θέλησε λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη της ως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μέσα από το μαγειρικό ριάλιτι του Star να βρεθεί στο νησί της, την Λέσβο, με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο που την στήριξε.

MasterChef: Με τιμές η υποδοχή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στη Μυτιλήνη LesvosPost.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost.com, η Μαργαρίτα θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη” με βασική πρωταγωνίστρια την Μιμή Ντενίση καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες σε Λέσβο και Χίο πραγματοποιούνται τα βασικά γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Δείτε τι δήλωσαν έξω από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης η Μαργαρίτα, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου καθώς και η σύζυγος του Δήμητρα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα