MasterChef 5: Συγκίνησε η Ανούς – “Έχασα τον μπαμπά μου στον πόλεμο”

MasterChef 5: Συγκίνησε η Ανούς – “Έχασα τον μπαμπά μου στον πόλεμο”
STAR TV

Η συγκινητική ιστορία της Ανούς, υποψήφιας Master Chef, άγγιξε κριτές και κοινό, αφού εξομολογήθηκε πως έχασε τον πατέρα της, στα σύνορα Τσετσενίας - Ρωσίας. Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp.

Δυνατές στιγμές προσφέρει και φέτος το MasterChef 5, το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής που μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένες σεζόν. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν γεμάτοι διάθεση να γνωρίσουν τους νέους παίκτες, τις συνταγές τους και τις ιστορίες τους.

Η Ανούς δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της μπροστά στους κριτές στο χθεσινό (26/1) επεισόδιο του MasterChef 5. Κατά την οντισιόν, ερωτήθηκε από τον Πάνο Ιωαννίδη, εάν θα ήθελε να κάνει κάποιον περήφανο με τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η Ανούς, φανερά συγκινημένη, απάντησε: “Εννοείται σεφ. Θέλω να κάνω περήφανους τη μαμά μου και τον αδελφό μου. Ο μπαμπάς μου δε ζει σεφ. Τον έχασα όταν ήμουν πολύ μικρή, ήμουν 10 χρόνων. Τον έχασα σε έναν πόλεμο. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δίκαιος, μας αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε για να πάει σε έναν πόλεμο. Ήταν δίκαιος, ήταν πιστός στην πατρίδα του, ήταν σωστός αλλά αυτό το πνεύμα του μας στέρησε εμάς τον πατέρα. Τον θυμάμαι όμως… Με τα χρόνια έμαθα ότι όταν γυρνούσαν από την Τσετσενία προς την Ρωσία, τους τράκαραν με άλλο όχημα και τους σκότωσαν. Είναι δολοφονία. Ο μπαμπάς μου είναι εθνικός ήρωας αλλά εγώ θεωρώ την μαμά μου”.

Η συγκινητική ιστορία της Ανούς άγγιξε κριτές και κοινό. Η προσπάθειά της βρήκε αντίκρυσμα, αφού άκουσε δύο “ναι” και ένα “όχι” με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση, στο bootcamp.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα