MasterChef 6: Συγκίνησε ο Δημήτρης – Το λουκέτο στο εστιατόριό του και οι 17 αρραβώνες

MasterChef 6: Συγκίνησε ο Δημήτρης – Το λουκέτο στο εστιατόριό του και οι 17 αρραβώνες
O 47χρονος Δημήτρης star tv

O Δημήτρης θέλει να κερδίσει το MasterChef για να ξανανοίξει το εστιατόριό του, το οποίο έχει κλείσει λόγω της κρίσης.

Πρεμιέρα εκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/01) το MasterChef 6, το οποίο επέστρεψε ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

Οι τρεις chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Αρχικά, οι τρεις κριτές επεφύλασσαν κάποιες εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους. Όσοι καταφέρουν να αποσπάσουν 2 «ναι» από τους κριτές θα κερδίσουν μια θέση στη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ όσοι καταφέρουν να κερδίσουν 3 «ναι», θα έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Όσοι παίκτες, όμως, καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ίσως και να μην χρειαστεί να αποδείξουν τίποτα άλλο, καθώς τα 3 “Golden Pin” μπορούν να στείλουν τρεις από τους επίδοξους σεφ κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef 6: Η ιστορία του Δημήτρη συγκίνησε τους κριτές

Η πρώτη ημέρα των audition για το MasterChef 2022 έφτασε. Ένας από τους παίκτες που θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη του στον διαγωνισμό ήταν και ο Δημήτρης.

O 47χρονος διαγωνιζόμενος έχει μεγάλη προϊστορία με τη μαγειρική, καθώς είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή, που πλέον, δυστυχώς, έχει κλείσει.

Ο Δημήτρης, όπως είπε, θέλει να κερδίσει το MasterChef για να ξανανοίξει το εστιατόριό του, στο οποίο είχε φάει και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο πλευρό του, στην απόφασή του να πάει στον διαγωνισμό μαγειρικής έχει την σύντροφό του την οποία αποκαλεί σύζυγό του αν και δεν έχουν παντρευτεί.

Ο Δημήτρης τόνισε πως έχει κάνει 17 αρραβώνες και έχει προσφέρει τα ανάλογα μονόπετρα, χωρίς να έχει πάρει κανένα πίσω, ενώ δεν έχει κάνει κανένα γάμο.

Το πιάτο που ετοίμασε σήμερα για τους κριτές ο Δημήτρης ήταν γαριδομακαρονάδα. Το φαγητό του άφησε ευχαριστημένους του ειδήμονες του διαγωνισμού και έτσι, πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα