MasterChef 6: Συγκλόνισε ο Αλέξανδρος – “Είμαι πρώην χρήστης ουσιών, ο άνθρωπος αλλάζει”

MasterChef 6: Συγκλόνισε ο Αλέξανδρος – “Είμαι πρώην χρήστης ουσιών, ο άνθρωπος αλλάζει”
Ο Αλέξανδρος στο MasterChef 6 Youtube / @MasterChef Greece

Ο 36χρονος Αλέξανδρος πήρε τρία "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef 6. Αποκάλυψε πως είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έστειλε το δικό του δυνατό μήνυμα προς όλους.

Συνεχίζονται οι οντισιόν του MasterChef 6, που επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (18/01) είδαμε, μεταξύ άλλων, την οντισιόν του Αλέξανδρου, ο οποίος διεκδίκησε μια θέση στο MasterChef 6 φτιάχνοντας

Ο 36χρονος Αλέξανδρος, που έχει μια κορούλα, αποκάλυψε πως η δήλωση της συμμετοχής του στον διαγωνισμό αποτελεί ένα μυστήριο, καθώς δεν γνωρίζει ποιος την έκανε.

Ο υποψήφιος μάγειρας έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, με τους τρεις chef – κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να του δίνουν τρία “ναι”.

Αφότου πήρε την πολυπόθητη ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση, ο Αλέξανδρος αποκάλυψε στην κάμερα του MasterChef 2022:

“Οι κουζίνες δεν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Έχω περάσει πολύ μεγαλύτερες. Έχω περάσει πολλά σκοτεινά χρόνια, λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι βέβαια. Αρκετά χρόνια. Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ. Και είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει και εγώ κάποτε το πίστευα αυτό, αλλά τελικά αλλάζει με θέληση. Είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Σίγουρα εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε. Και εφόσον εγώ μπορώ να κυνηγάω τα όνειρα μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει. Και αυτό είναι το θετικό. Είμαι, λοιπόν, είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω πλέον την ζωή με αισιοδοξία”.

MasterChef 6: Η οντισιόν του Αλέξανδρου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα