MasterChef: Ο αιχμηρός Απόστολος Τραστέλης “την είπε” στους παίκτες για τα πιάτα τους

MasterChef: Ο αιχμηρός Απόστολος Τραστέλης “την είπε” στους παίκτες για τα πιάτα τους
Ιωαννίδης, Κοντιζάς, Τραστέλης, Κουτσόπουλος MASTERCHEF GR

Οι έξι παίκτες που απέμειναν στον διαγωνισμό, μαγείρεψαν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στον Παρνασσό για τους κριτές και τον κορυφαίο Απόστολο Τραστέλη. Τι πήγε στραβά; Γιατί τα σχόλιά του έφεραν τους παίκτες σε δύσκολη θέση;

Μετά τη συγκινητική αποχώρηση του Ζαχίρ από το σπίτι του MasterChef, οι έξι παίκτες βρίσκονται ένα βήμα πριν από την τελική πεντάδα, που θα οδηγήσει στον μεγάλο τελικό που πλησιάζει.

Η εξάδα των παικτών πήγε στον Παρνασσό, σε ένα πανέμορφο σαλέ με ειδυλλιακή θέα, ώστε να πραγματοποιήσει την τελευταία ομαδική της δοκιμασία ανάμεσα στα έλατα.

Ο ένας αρχηγός ήταν ο Μανώλης, που επέλεξε στην ομάδα του τη Σπυριδούλα και τον Πανούλη, ενώ αντίπαλη αρχηγός ήταν η Ασημίνα, που επέλεξε τον Χρήστο και τον Παντελή.

Λόγω του μικρού αριθμού των παικτών, όποια ομάδα έχανε δεν θα περνούσε από την ψηφοφορία, αλλά θα πήγαινε κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης, όπου υποψήφιοι θα ήταν και οι τρεις παίκτες της ομάδας.

Η κάθε ομάδα κλήθηκε να φτιάξει από τρία πιάτα με βασικό υλικό τον φασιανό, ενώ καλεσμένος τους ήταν ο κορυφαίος restauranteur Απόστολος Τραστέλης, ιδιοκτήτης των εστιατορίων Σπονδή, Hytra, Fuga.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν πάρα πολύ για τα πιάτα τους μέσα στις δύο ώρες που είχαν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να εκτελέσουν σωστά τις ιδέες που είχαν στο μυαλό τους, ενώ το άγχος τους κράτησε πολύ πίσω στον χρόνο.

Τόσο η μπλε ομάδα όσο και κόκκινη, δεν είχαν καλά, νόστιμα και σωστά τεχνικά πιάτα, με αποτέλεσμα οι κριτές να απογοητευτούν, ενώ ο κύριος Τραστέλης τους “την είπε” αρκετές φορές.

Τα σχόλιά του ήταν αυστηρά και αιχμηρά, ενώ οι παίκτες ήρθαν πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Μάλιστα, σε κάποια φάση διέκοψε τη Σπυριδούλα και τη ρώτησε: “Πολιτική θέλετε να ακολουθήσετε ή μαγειρική;”.

Λόγω των κακών αποδόσεων και των δύο ομάδων, οι τρεις κριτές αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες και, έτσι, να κάνουν άλλη μία ομαδική δοκιμασία, σε άλλες συνθήκες και με άλλον καλεσμένο.

Θα τα καταφέρουν τη δεύτερη φορά οι ομάδες ή θα απογοητεύσουν ξανά τους κριτές;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα