MasterChef 3: Το φυστικοβούτυρο, τα καλύτερα πιάτα και ο αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας

MasterChef 3: Το φυστικοβούτυρο, τα καλύτερα πιάτα και ο αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας

Η πρώτη μέρα στην κουζίνα επιφύλασσε στους παίκτες ένα Mystery Box, που ανέτρεψε όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής οι διαγωνιζόμενοι!

Το MasterChef 3 έχει περάσει στην επόμενη και άκρως δυναμική του φάση, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει πραγματικά να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η πρώτη μέρα στην κουζίνα επεφύλασσε στους παίκτες ένα Mystery Box, που ανέτρεψε όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής οι διαγωνιζόμενοι! Το βασικό υλικό για τα πιάτα των παικτών ήταν το φυστικοβούτυρο και οι διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή του 60 λεπτά για να φτιάξουν ένα πιάτο με αυτό, είτε αλμυρό είτε γλυκό.

Αρκετοί παίκτες δεν το είχαν δοκιμάσει ξανά, ενώ άλλοι δεν είχε τύχει να το δουλέψουν στη μαγειρική τους. Ήταν ένα στοιχείο που δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες, κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα των πιάτων τους, αφού σε πολλούς δεν πέτυχε η συνταγή και βγήκε υπερβολικά γλυκιά.

Τρως μια μπουκιά και το κινητό παίρνει τηλέφωνο τον οδοντίατρο μόνο του. Είναι ισοπεδωτικά γλυκό”, είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε έναν παίκτη, ενώ για ένα άλλο πιάτο που ήταν, επίσης, πολύ γλυκό, ανέφερε: “Είναι μόνο ζάχαρη”. Οι κριτές επέλεξαν τα τρία καλύτερα πιάτα, που ήταν του Τάσου, του Πάνου και του Χρήστου.

Ο Λεωνίδας, ο Σωτήρης και ο Πάνος ήταν αρκετά αυστηροί στο κύριο μέρος του διαγωνισμού που ξεκίνησε από τη Δευτέρα και φαίνεται πως οι απαιτήσεις τους για φέτος, έχουν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Από τους τρεις παίκτες που είχαν το καλύτερο πιάτο, οι κριτές επέλεξαν τον Τάσο ως αρχηγό της 1ης ομαδικής δοκιμασίας.

Περισσότερες εκπλήξεις μας περιμένουν στο επεισόδιο της Τρίτης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα