Masterchef: Η αναφορά του Κουτσόπουλου στην Τούνη, με αφορμή το… μπρόκολο

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef: Η αναφορά του Κουτσόπουλου στην Τούνη, με αφορμή το… μπρόκολο

Πώς ένα μπρόκολο έγινε η αφορμή για να αναφερθεί στην Ιωάννα Τούνη ο κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η ατάκα του. Τον κοιτούσαν όλοι απορημένοι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (02/04) το Masterchef στο Star, όπου έλαβε χώρα ένα ακόμα Τεστ Δημιουργικότητας.

Το επεισόδιο ήταν γεμάτο από παρεξηγήσεις, english humor και αφορμές για καβγάδες, ωστόσο, μία ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν εκείνη που ξεχώρισε.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Αλέξανδρος και η Βιβή πήγαν στους κριτές για να τους βαθμολογήσουν τα πιάτα τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια σκέψη όταν είδε το μπρόκολο και θέλησε να την μοιραστεί.

Ειδικότερα, με αφορμή το μπρόκολο θυμήθηκε ένα beauty style που έδειξε η Ιωάννα Τούνη στο TikTok, δείχνοντας πώς μπορεί να κάνεις φακίδες στο πρόσωπο. Όπως μοιράστηκε η γνωστή influencer, βουτάς το μπρόκολο σε bronze και το αγγίζεις στα μάγουλά σου.

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι γιατί θα σκάσω, τώρα που λέμε για κουνουπίδια και μπρόκολα. Το έδειχνε η Ιωάννα Τούνη χθες. Βουτάει κάπου το μπρόκολο και κάνει ψεύτικες φακίδες. Δεν ξέρω τι ήταν, πούδρα; Κάτι. Περιέχει μαγειρική, γιατί πέτυχε την πρώτη ύλη», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι υπόλοιποι κριτές τον κοιτούσαν απορημένοι, ενώ ξέσπασαν σε γέλια!

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη για τις φακίδες

@j.touni Επειδή μπερδεύτηκα φουλ… πως φαίνεται;😅😂 Να το δοκιμάσω in real life ή μάπα το μπρόκολο;🥦🥦🥦 #fyp #foryou #jtouni #touni #makeup #makeuphacks #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα