MasterChef: Η νικήτρια ομάδα, τα νεύρα της Άλκηστης και το τρολάρισμα των κριτών

MasterChef: Η νικήτρια ομάδα, τα νεύρα της Άλκηστης και το τρολάρισμα των κριτών

"Με προσβάλλει εμένα σαν γυναίκα. Τι, γυναίκα εσύ δεν έχεις στην ομάδα σου; Επειδή έχω παραπάνω κιλά; Ίσα ίσα είμαι πιο όμορφη από αυτές και αληθινή", είπε η Άλκηστις.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του MasterChef ανακοινώθηκε από τους τρεις κριτές η νικήτρια ομάδα της ομαδικής δοκιμασίας στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, που ήταν, τελικά, η κόκκινη ομάδα.

Η ομάδα που είχε για αρχηγό τον Μανώλη και για υπαρχηγό τον Σταμάτη κατάφερε να κερδίσει τους μπλε, με 7 πόντους διαφορά, και έτσι να εξασφαλίσει την παραμονή των παικτών της στο MasterChef. Οι κόκκινοι είχαν ως έπαθλο μια όμορφη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και, συγκεκριμένα, στο μεζετζίδικο “Τα Καραμανλίδικα του Φάνη”.

Αντιθέτως, η μπλε ομάδα αναγκάστηκε να περάσει μια δυσάρεστη διαδικασία. Αρχικά, ο Τάσος, ως αρχηγός της μπλε ομάδας, κλήθηκε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και αποφάσισε να πάρει την ευθύνη ο ίδιος, ψηφίζοντας τον εαυτό του. Έπειτα, οι υπόλοιποι διεκδίκησαν σε δύο φάσεις την πολυπόθητη ασυλία, με τον Χρήστο (Κρατς) να την κερδίζει για 4η συνεχόμενη φορά!

Εκείνο, όμως, που ήταν έντονο στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν τα νεύρα της Άλκηστης. Αρχικά, η Άλκηστις εκνευρίστηκε όταν ο Τάσος άφησε υπονοούμενα πως η κόκκινη ομάδα κέρδισε, επειδή είχε όμορφες γυναίκες οι οποίες άρεσαν στους φαντάρους. Τότε έγινε έξαλλη και είπε: “Με προσβάλλει εμένα σαν γυναίκα. Τι, γυναίκα εσύ δεν έχεις στην ομάδα σου; Επειδή έχω παραπάνω κιλά; Ίσα ίσα είμαι πιο όμορφη από αυτές και αληθινή”.

Έπειτα, η Άλκηστις θύμωσε ακόμη πιο πολύ και ανέφερε: “Αυτό που νιώθω είναι τα νεύρα σε ύψιστο βαθμό, έχουν τερματίσει. Δεν αντέχω πλέον, κάτι έχει συζητηθεί, δεν γίνεται εγώ μόνη μου να είμαι φαντασιόπληκτη. Θα βάλουν δυο δυνατούς κι έναν αδύναμο για τον πετάξουν έξω… κι αυτή τη στιγμή εγώ θα παλέψω καλύτερα από τον καθένα. Αυτό το πρόβατο πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται λύκος”.

Στο μεταξύ, μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να είναι πειραχτήρι, αλλά όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει κέφια, δεν τον σταματάει τίποτα! Αυτό μας έδειξαν οι δύο κριτές του MasterChef και στα χθεσινοβραδινά τους παιχνιδάκια και πειράγματα:

Απόψε, Παρασκευή, οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν τα άτομα που θεωρούν πως δεν τα πήγαν πολύ καλά στην ομαδική δοκιμασία, ενώ ο Τάσος είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος. Οι διαγωνιζόμενοι θα προχωρήσουν στη δοκιμασία αντιγραφής και κάποιος από αυτούς θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι του MasterChef.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα