MasterChef: Ποιος πήρε 1000 ευρώ – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Ποιος πήρε 1000 ευρώ – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef Star Tv

Το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας είχαν οι 23 μάγειρες του MasterChef. Ποιος βγήκε νικητής στη δοκιμασία και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 2023, απέδειξε ότι ο φετινός διαγωνισμός είναι πιο απαιτητικός από ποτέ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μαγειρικού εφησυχασμού.

Οι 23 επίδοξοι MasterChefs συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Μετά το πρώτο Mystery Box, το βράδυ της Δευτέρας (06/02) σειρά είχε το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, που απαιτούσε από τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Η χθεσινή δοκιμασία ήταν μια αγαπημένη μαγειρική δοκιμασία από τα παλιά, αφού η κουζίνα γέμισε με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Εκεί, βέβαια, είχαμε και πολλά “μαργαριτάρια” σχετικά με τις γεωγραφικές τους γνώσεις!

MasterChef: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Νίκος Τράκας και ο Moto Moto (Νίκος Ν.) είχαν τα καλύτερα πιάτα και πήραν θετικά σχόλια από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον πρώτο να κερδίζει 1000 ευρώ και πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες και τους παίκτες που θα διαγωνιστούν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σταύρος, ο Παύλος και ο Χρήστος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα