MasterChef Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι κριτές του MasterChef STAR

Ένας από τους παίκτες της Μπλε ομάδας θα μείνει εκτός TOP 10 του φετινού διαγωνισμού και θα αποχαιρετήσει οριστικά το μαγειρικό ριάλιτι. Μεγάλη ένταση στην ψηφοφορία.

Αντιμέτωποι με μία ακόμη ψηφοφορία αποχώρησης είναι οι παίκτες της Μπλε ομάδας του MasterChef, μετά την ήττα τους στην Ομαδική Δοκιμασία της ιταλικής εβδομάδας απέναντι στους Κόκκινους.

Με την Ελπίδα να κερδίζει την πολυπόθητη ασυλία αλλά και την είσοδό της στους TOP 10 του φετινού διαγωνισμού, οι Μπλε θα φορέσουν τις μαύρες τους ποδιές και με τις ψήφους ανά χείρας θα κληθούν να ψηφίσουν τους παίκτες που θα μαγειρέψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Elio Sironi.

Σύμφωνα με πληφορορίες, ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka “Μπόμπαινας” θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον τάκο από τους συμπαίκτες του, ενώ όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Παρασκευής (29/04), η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου και ο παίκτης θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον Χριστόφορο και την Ελισάβετ, ενώ θα παρέμβουν και οι κριτές για να αποδυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Από την δοκιμασία αποχώρησης δεν θα γλιτώσει ωστόσο ούτε η Ελισάβετ, παρ’ όλο που το πιάτο που επιμελήθηκε στην ομαδική δοκιμασία συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Τέλος, όσον αφορά τον τρίτο υποψήφιο, αυτός δεν αποκλείται να είναι ο Χριστόφορος ή ο Νίκος.

MasterChef: Το trailer της Παρασκευής (29/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα