MasterChef – Spoiler: Αυτός αποχωρεί απόψε – Μεγάλη μάχη για τον τελικό

MasterChef – Spoiler: Αυτός αποχωρεί απόψε – Μεγάλη μάχη για τον τελικό

Παίρνουν... φωτιά οι κουζίνες στο αποψινό MasterChef όπου θα κριθεί η τριάδα που θα μονομαχήσει στον τελικό. Ποιος αποχωρεί και ποιος είναι το φαβορί για το πρώτο εισιτήριο.

Κορυφώνεται η αγωνία στο αποψινό MasterChef, το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία, οδεύοντας προς το τέλος μίας ακόμη σεζόν, όπου θα αναδείξει τον νέο “Master” Chef της Ελλάδας.

Μετά τις δύο μονομαχίες της Τρίτης μεταξύ Μαργαρίτας Νικολαΐδη και Αλέξανδρου Συνοδινού και αυτή της Μαρίνας Νεμολλάι με τον Διονύση Σαρακίνη, απόψε ακολουθούν ακόμη δύο μεταξύ νικητών και ηττημένων των χθεσινών ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα θα αντιμετωπίσει τον Διονύση και η Μαρίνα τον Αλέξανδρο. Το πρώτο ζευγάρι θα διεκδικήσει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, ενώ το δεύτερο θα διεκδικήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Έτσι, ένας εκ των Αλέξανδρου ή Μαρίνας που θα αναμετρηθούν με τις μαύρες ποδιές, θα “χαιρετήσει” το MasterChef, ενώ ο δεύτερος θα παραμείνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει σε δεύτερη φάση τη θέση του στον τελικό.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα ηττηθεί και θα φύγει είναι ο Αλέξανδρος.

Εν συνεχεία, η αγωνία θα χτυπήσει “κόκκινο” στη μεγάλη μάχη για τον τελικό. Η μονομαχία ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τον Διονύση που θα βρεθούν στην κουζίνα φορώντας λευκές ποδιές θα πολύ δυνατή και ανταγωνιστική. Οι δύο παίκτες θα κονταροχτυπηθούν για ένα πιάτο αντιγραφής, που φέρει τη σφραγίδα του Γαλλοϊταλού σεφ, Herve Pronzato με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Πάντως, μέχρι στιγμής τα προγνωστικά και τα spoiler χρίζουν φαβορί τον Διονύση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα