MasterChef: Τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας που θα μας στοιχειώνουν για πάντα

MasterChef: Τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας που θα μας στοιχειώνουν για πάντα
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο MasterChef 3 Youtube / @Star Tv

Έφτασε η ώρα της δοκιμασίας "τοίχου" στο MasterChef 5. Η θρυλική εμφάνιση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, της οποίας οι φωνές είχαν ξεσηκώσει παίκτες και τηλεθεατές.

Στην περιβόητη δοκιμασία “τοίχου” διαγωνίστηκαν οι παίκτες του MasterChef 5 το βράδυ της Τετάρτης (21/04). Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, η οποία επαναλαμβάνεται στα MasterChef των τελευταίων σεζόν και για την οποία ανυπομονούν κάθε χρόνο τόσο οι παίκτες, όσο και οι τηλεθεατές του μαγειρικού ριάλιτι του Star.

Ωστόσο, μία είναι η δοκιμασία “τοίχου” που έχει αφήσει το στίγμα της στην ιστορία των MasterChef κι αυτή είναι με πρωταγωνίστρια την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο MasterChef 3 του 2019. Τα ουρλιαχτά της παίκτριας τότε, ηχούν δυνατά μέχρι και σήμερα, δύο χρόνια μετά, ενώ “στοιχειώνουν” όσους τα είχαν ακούσει και παρακολουθήσει.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι μαγειρικής τότε, είχε εκνευρίσει όλους τους συμπαίκτες της με τις φωνές της, καθώς ούρλιαζε υπερβολικά δυνατά και δίχως αύριο. Μάλιστα, ακόμη και η παραγωγή την είχε τρολάρει, βάζοντας ηχώ στις φωνές της, ενώ οι άλλοι μάγειρες έκλειναν τα αυτιά τους.

Για τη δυναμική της εμφάνιση το 2019 έγινε λόγος και στο MasterChef 5 το βράδυ της Τετάρτης (21/04), με τους παίκτες να φέρνουν ξανά στο μυαλό τους τα ουρλιαχτά της.

Θυμηθείτε τη θρυλική εμφάνιση της Σπυριδούλας στο MasterChef 3:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα