MasterChef Τελικός: Η ώρα του νικητή – Όλα όσα θα δούμε απόψε

MasterChef Τελικός: Η ώρα του νικητή – Όλα όσα θα δούμε απόψε
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef 5 Facebook / @MasteRChef GR

Ο τελικός του Masterchef 5 πλησιάζει! Μαργαρίτα και Διονύσιος διεκδικούν τα 50.000 € και τον τίτλο του Έλληνα Masterchef με τον νικητή να ανακοινώνεται live!

Έφτασε η μεγάλη μέρα του τελικού του MasterChef 5, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη (09/06), στις 21:00 στο Star. Οι δύο φιναλίστ, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, μετά από ένα γεμάτο μαγειρικό ταξίδι και μετά από πολλές δοκιμασίες, θα δώσουν την τελευταία τους μάχη και θα μάθουν ποιος από τους δύο θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Ο τελικός του Masterchef κρατά 4 μέρες

Ο τελικός του MasterChef 5 ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και χωρίστηκε σε τέσσερις διαγωνιστικές μέρες, με τη σημερινή να αποτελεί την κορύφωση. Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα μπουν για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 5, θα μαζέψουν τις δυνάμεις που τους απέμειναν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τον χρυσό τίτλο.

Στον εξώστη θα τους παρακολουθούν οι φίλοι τους, οι πρώην συμπαίκτες τους, αλλά και οι συγγενείς τους, που θα τους δίνουν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουν. Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους και προσηλωμένοι στον στόχο τους, ώστε να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν πριν από περίπου 5 μήνες στον διαγωνισμό.

Masterchef τελικός live και…εκπλήξεις!

Από τον τελικό του MasterChef 5 δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, καθώς επίτιμος καλεσμένος στην ειδική αυτή βραδιά θα είναι ο διάσημος Άγγλος σεφ Τζέισον Άθερτον (Jason Atherton). Ο καλεσμένος σεφ θα συμβουλεύσει τους παίκτες, θα τους εμπνεύσει και θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ψήφος του θα κρίνει τον μεγάλο νικητή του φετινού MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βάλουν τα καλά τους και θα μας υποδεχτούν απόψε στον συναρπαστικό τελικό. Οι βαθμολογίες των δύο φιναλίστ από όλες τις δοκιμασίες θα συμψηφιστούν και στο τέλος της βραδιάς θα ανακοινωθεί live ο νικητής ή η νικήτρια του MasterChef 5 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα